Početna Načini plaćanja

Načini plaćanja

Prodavatelj ispostavlja račun na trajnom mediju (printani račun ili kao e-mail privitak) sa specifikacijom troškova i obavještava korisnika o mogućnosti odustajanja od kupnje i o načinu na koji kupac može vratiti proizvod. Način plaćanja korisnik odabire tijekom postupka nabave.

Prodavatelj može definirati popuste za određene kategorije proizvoda prema načinu plaćanja, a cijena s popustom i definiranim načinom plaćanja će biti naznačena ispod osnovne cijene proizvoda te vrijedi isključivo za način plaćanja koji je naznačen.

Korisnik može robu naručenu preko online trgovine  www.malisani.com.hr platiti na sljedeće načine:

 • pouzećem - prilikom preuzimanja robe
 • uplatom po ponudi - opća uplatnica, virman, internet bankarstvo. Podatke za uplatu Vam šaljemo pute e-maila nakon završetka narudžbe.
 • kreditnim i debitnim karticama (American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Diners)
  • jednokratno - American Express®, Visa, MasterCard®, Diners, Discover i Maestro®
  • na rate -
   • Diners kreditnom karticom do 12 rata
   • Visa i MasterCard® kreditnim karticama Zagrebačke banke obročno do 12 rata
   • American Express® kreditnom karticom obročno do 6 rata 
   • Maestro i Visa Inspire PBZ-a obročno do 6 rata

             

 

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu.

Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

                

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.