Početna Jednostrani raskid ugovora

Jednostrani raskid ugovora

Kupac može odustati od ugovora u roku od 14 dana nakon primitka naručene robe bez obveze navođenja razloga za svoju odluku prema Zakonu o zaštiti potrošaća, čl.72., stavak 1.

Smatra se pravodobnim ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Povratak naručenog proizvoda u roku od 14 radnih dana od primitka smatra se kao otkazivanje ugovora. Jedini trošak kupca u vezi otkazivanja ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ista se mora vratiti u tvrtku najkasnije sedam (7) dana od dana obavijesti o povlačenju. Ako kupac odustane od ugovora, poduzeće mora vratiti sav uplaćen novac. Poduzeće mora izvršiti isplatu što je prije moguće, ali ne kasnije od 14 dana nakon primitka obavijesti o otkazu ugovora.

O namjeri vraćanja robe prodavatelj se obavještava u roku od 14 dana od dana primitka robe putem pošte (Molarem j.d.o.o, Starčevićeva 12, 40314 Selnica) ili kontakt e-mailom:  molarem.tk@gmail.com .

Potrošač vraća proizvod preporučenom poštom, zajedno s računom u roku od 7 dana od dana obavijesti o povlačenju na adresu prodavatelja: Molarem j.d.o.o., Starčevićeva 12, 40314 Selnica.

Svi troškovi vezani uz povrat robe plaća kupac. Kupac bi trebao vratiti proizvod neoštećen, u istoj količini i u izvornom neoštećenom pakiranju. Nismo odgovorni za trošak koji je nastao izvan općih uvjeta ugovora.

Pošiljka s otkupninom ili troškom poštarine neće biti prihvaćena.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora